Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус поширюється: МОЗ застерігає українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус поширюється: МОЗ застерігає українців

Спалах особливої форми пневмонії вже зафіксований в 10 країнах, крім Китаю

27 січня 2020, 14:40 comments4749
Поділіться публікацією:
Коронавірус поширюється: МОЗ застерігає українців

У зв'язку з тим, що особливо небезпечна форма пневмонії — коронавірус — поширилася за межі Китаю, де бактерії виникли, Міністерство охорони здоров'я проводить ряд заходів, спрямованих на максимальний захист українців від інфекції, здатної привести до летального результату. Про них МОЗ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"В аеропорту Бориспіль з 26 січня проводиться температурний скринінг пасажирів на прямі рейси з Китаю. Фахівці санітарно-карантинного підрозділу підготовлені і укомплектовані інфрачервоними термометрами. Мандрівники з симптомами ГРВІ будуть спрямовані на подальше медичне обстеження з тестуванням на коронавірус. Крім того, всім подорожуючим надається актуальна інформація по попередженню захворювання", — зазначено в повідомленні.

Також наголошується, що зараз в Україні почав роботу оперативний штаб з залученням провідних епідеміологів, вчених, фармацевтів, реаніматологів.

"На сьогодні повідомлено про три підозри на коронавірусну інфекцію 2019-nCoV в Україні. Два випадки не підтвердилися. За результатами лабораторного дослідження в цих випадках підтверджено грип. Діагностика третього випадку триває", — підкреслює прес-служба міністерства.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що коронавірус забрав десятки життів людей в Китаї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!