Головна Новини Суспільство медицина У Львові на час карантину скасовують пільги на проїзд усім пенсіонерам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові на час карантину скасовують пільги на проїзд усім пенсіонерам

Таким чином влада Львова закликає літніх людей, що знаходяться в групі ризику для вірусу COVID-19, залишатися вдома

19 березня 2020, 21:51 comments2914
Поділіться публікацією:
У Львові на час карантину скасовують пільги на проїзд усім пенсіонерам

З 23 березня у Львові припиняють діяти всі види пільг для пенсіонерів на всі види громадського транспорту. Про це повідомив голова Львівської міської ради Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, на весь час загальнонаціонального карантину, в усіх містах України введено обмеження кількості пасажирів для проїзду в громадському транспорті — 10 осіб, проте найчастіше з-за великого попиту на ранкові поїздки у жителів похилого віку, працездатне населення змушений терпіти ще більше незручностей і спізнюватися на роботу.

Таким чином, техногенне комісія львівського муніципалітету прийняла складне, але важливе рішення про скасування пільгового проїзду для володарів пенсійного посвідчення.

"Після прийнятого Кабінетом міністрів рішення про обмеження кількості пасажирів, багато приватних перевізників просто з'їхали з маршрутів і на сьогодні у нас залишилися тільки автобуси, які знаходяться на балансі міста і комунальні трамваї і тролейбуси. Наше завдання — в першу чергу доставити на роботу співробітників медичних установ, працівників комунальних служб, тих, хто працює на підприємствах, які забезпечують життя нашого міста", — наголосив мер Львова.

Садовий зазначив, що статистика свідчить про високу ймовірність зараження коронавірусом саме в громадському транспорті, а люди похилого віку залишаються основною групою ризику, що зазнає поразки пандемією.

"Хочу звернутися до людей старшого віку та пенсіонерів: побудьте вдома на карантині. Також молоді люди, подбайте про своїх старих — купіть і принесіть їм те, що їм потрібно", — зазначив голова Львівської Ратуші.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Миколаєві водій трамвая піддався побиттю через відмову провозити в салоні більше десяти чоловік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!