Головна Новини Суспільство медицина Лев Лещенко здав другий тест на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Лев Лещенко здав другий тест на коронавірус

У дружини Льва Лещенка тест на коронавірус показав негативний результат

31 березня 2020, 16:53 comments2669
Поділіться публікацією:
Лев Лещенко здав другий тест на коронавірус

У російського співака Льва Лещенка взяли повторний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив директор культурного фонду Лещенко Андрій Гайдель, передають "РИА Новости".

Директор культурного фонду також повідомив, що у дружини артиста Ірини Лещенко сьогоднішній тест на коронавірус показав негативний результат. У той же час перший тест Лещенко Гайдель назвав сумнівним, у зв'язку з чим медики і вирішили зробити повторний аналіз.

Крім того, стало відомо, що Лева Лещенко кілька днів тому перевели у звичайну палату. До цього він перебував у реанімації у важкому стані на тлі захворювання пневмонією.

Раніше "Коментарі" писали, що 29 березня, від ускладнень, викликаних коронавірусом Covid-19, помер Алан Меррілл — американський вокаліст і гітарист, відомий авторством і виконанням хітової пісні "I Love Rock-n-Roll".

Також ми писали, що поширення коронавірусної інфекції COVID-19, пов'язаний з цим карантин і його посилення стали найбільш значним викликом для світової економіки з часів світової фінансової кризи 2008-2009 років. Але, як і будь-яка криза, поряд з негативом зразок зниження доходів і очікуваного розорення багатьох представників малого та середнього бізнесу, карантин відкрив перед бізнесменами нові можливості для заробітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!