Головна Новини Суспільство робота і кар'єра "Життя після Офісу президента": Андрій Богдан розповів про свою нову роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Життя після Офісу президента": Андрій Богдан розповів про свою нову роботу

Колишній глава Офісу президента повернувся до адвокатської діяльності, якою займався до відходу в політику

2 березня 2020, 17:59 comments6232
Поділіться публікацією:
"Життя після Офісу президента": Андрій Богдан розповів про свою нову роботу

Екс-глава Офісу президента України Андрій Богдан, який нещодавно пішов у відставку  і відпочив на Сейшельських островах знову займеться юридичною діяльністю в якості адвоката. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши ліцензію на право займатися адвокатською діяльністю.

Також Богдан запрошує всіх, хто готовий скористатися його професійними послугами до співпраці, пообіцявши, що це буде весело.

"Відновив адвокатську діяльність, так що запрошую до співпраці бізнесменів, політиків та інших клієнтів. Буде весело, тримайтесь!", — зазначає в повідомленні колишній держслужбовець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андрій Богдан позитивно охарактеризував роботу команди президента Володимира Зеленського і розповів, куди витрачав гроші, зароблені на посаді глави його Офіса.

"За час роботи жодного хабара не брав і не шукав вигоди. Чесно працював за рахунок грошей зароблених на адвокатській ниві. Із зарплати своїм (на посаді голови ВП, — прим. ред.) не взяв ні копійки, а всі нараховані перерахував гроші на благодійність", — підсумував Андрій Богдан, додавши відповідні документи з податкової та благодійного фонду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!