Мадонна вирішила прихистити у себе вдома принца Гаррі і Меган Маркл

Топ-співачка Мадонна вважає, що в Канаді нудно і запропонувала Маркл і Гаррі пожити у неї

Популярна американська співачка Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл пожити в її нью-йоркській квартирі. Про це вона написала у своєму Instagram і опублікувала ролик.

У ролику Мадонна розмірковує про життя в Канаді, куди недавно переїхали герцог Сассекский і його дружина, і каже, що там нудно жити, тому вона пропонує королевському подружжю пожити в її квартирі, яка знаходиться у Верхньому Вест-Сайді.

За словами співачки, вона може здати в оренду своє житло, в якому є 2 спальні, шикарний вид на Манхеттен, відмінний балкон, і це житло набагато "крутіше" Букінгемського палацу.


Маркл працевлаштувалася - вперше після відмови від королівських повноважень. Дружина принца долучиться до роботи над канадським реаліті-шоу, яке присвячене весіллям, її заробітна плата за один знімальний день складе 588 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", 9 січня Меган Маркл і принц Гаррі вирішили офіційно відмовитися від королівських повноважень. Вони вирішили відійти від королівської сім'ї і стати фінансово незалежними і продовжувати виконувати свій обов'язок перед країною, але вже в іншому статусі.

Також вони зазначили, що відмовляються приймати участь в урочистих заходах королівської сім'ї, не мають претензій на трон і фінанси, а будуть займатися благодійністю.


Королева Єлизавета II зробила заяву про те, яке рішення вона прийняла щодо свого онука принца Гаррі та його дружини Меган Маркл.

За її словами, вся королівська родина підтримує герцога і герцогиню Сассекских, однак вона попросила принца Гаррі і Меган Маркл, щоб вони продовжували виконувати свої обов'язки в повному обсязі. Для цього королева схвалила "перехідний період", протягом якого подружжя поступово буде відмовлятися від королівського фінансування.