Головна Новини Світ Африка Китайські власті направили в Ухань ще майже 3 тис. військових медиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайські власті направили в Ухань ще майже 3 тис. військових медиків

В китайський Ухань для боротьби з коронавірусом з початку спалаху смертельної хвороби були спрямовані вже більше 4000 військових медиків

14 лютого 2020, 00:42 comments1503
Поділіться публікацією:
Китайські власті направили в Ухань ще майже 3 тис. військових медиків

Лідер Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін видав указ про напрямку ще майже 3 тисяч військових медиків в Ухань. Про це повідомляє Global Times.

За даними видання, в Ухань, де стався спалах коронавірусу, додатково направили близько 3 тисяч медпрацівників зі складу ЗС Китаю. Медики будуть лікувати хворих коронавірусом пацієнтів у двох недавно побудованих лікарнях.

 Як повідомляло видання "Коментарі", Китай запустив додаток, яке дозволяє людям перевіряти, не ризикують вони заразитися коронавірусом. "Детектор близького контакту" повідомляє користувачам, вони знаходяться поруч з людиною, який заразився коронавірусом або перебуває під загрозою зараження. Людям, які були визначені як схильні до ризику, рекомендується залишатися вдома та інформувати місцеві органи охорони здоров'я. У Гонконзі розповіли про можливий новий спосіб розповсюдження вірусу — через каналізацію. У мешканців будинку в одному з районів міста виявили вірус, при цьому вони не контактували ні з ким і навіть не були між собою знайомі. Єдиний варіант — вода. Тим часом цікаву особливість вірусу сьогодні відзначили і експерти. Коронавірус небезпечніше для чоловіків, ніж для жінок. І якраз в одній з чоловічих в'язниць Великобританії зараз справжня паніка. У наркоторговця, якого нещодавно екстрадували з Азії, виявили симптоми хвороби і зараз терміново перевіряють всіх ув'язнених.

Нагадаємо, народный депутат від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк переконана, що коронавірус не є захворюванням, а маркетинговим ходом китайської влади з метою продати більше медичних масок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!