Головна Новини Світ Азія Від коронавіруса вже померло 634 людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавіруса вже померло 634 людини

Кількість випадків захворювання коронавіруса збільшилася до 31 3888 осіб

7 лютого 2020, 05:28 comments1942
Поділіться публікацією:
Від коронавіруса вже померло 634 людини

Внаслідок зараження коронавіруса, з початку епідемії померли 634 людини. Про це йдеться в Центрі системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса

У материковому Китаї зафіксовано 634 смерті. В той же час там же успішно виписали з лікарень 1543 людини.

Кількість випадків захворювання збільшилася до 31 3888 осіб.

За останню добу від грипу померло 70 осіб.

 Як повідомляв портал "Коментарі", доитайский лікар Чи Вэньлян, який першим попередив про спалах нового вірусу 2019-nCoV, помер у ніч на п'ятницю, 7 лютого від пневмонії. "У боротьбі проти епідемії пневмонії, викликаної новим коронавірусом, Чи Вэньлян, офтальмолог, який працював у нашій лікарні, був, до нещастя, заражений, − йдеться в заяві. Сьогодні у Китаї побудували другу лікарню для пацієнтів, які заражені коронавірусом. Завершили будівництво другої спеціальної лікарні, щоб ізолювати і лікувати пацієнтів, заражених новим коронавіруса", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, замым небезпечним місцем в офісі, де можна заразитися коронавірусом, є ліфт. Про це розповів голова спеціальної комісії Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР Чжун Наньшань. За його словами, у ліфтах дуже погана вентиляція, а розмір кабіни часто менше туалету. Багато людей думають, що в ліфті вони в безпеці, проте вони не враховують той факт, що до них хтось міг чхати або кашляти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!