Головна Новини Світ Азія Число заражених коронавірусом на круїзному лайнері в Японії зросла до 174
commentss НОВИНИ Всі новини

Число заражених коронавірусом на круїзному лайнері в Японії зросла до 174

Раніше повідомлялося, що в Японії підтверджено 161 випадок зараження нової коронавирусної інфекцією

12 лютого 2020, 05:50 comments1498
Поділіться публікацією:
Число заражених коронавірусом на круїзному лайнері в Японії зросла до 174

Ще 39 осіб, включаючи одного співробітника, заразилися коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess в Японії. Про це повідомляє Reuters.

За даними громадського мовника NHK, загальна кількість інфікованих на кораблі становить 174 людини.

Раніше повідомлялося, що в Японії підтверджено 161 випадок зараження нової коронавирусної інфекцією. З них 135 осіб — пасажири і члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, на якому до моменту його прибуття до порту Йокогама перебувало 3700 чоловік.

Раніше "Коментарі" написали, що круизному лайнеру з Гонконгу відмовили вже в 4 портах через ризик поширення китайської коронавіруса. Так, на борту корабля MS Westerdam знаходиться понад 2000 чоловік. Спочатку лайнер вийшов з Сінгапуру 16 січня і заходив в порти Таїланду, Камбоджі, В'єтнаму і Гонконг. В останньому – на борт зайшли понад 700 осіб. За даними компанії Holland America, корабель повинен був зупинятися на Філіппінах, Тайвані, Японії, Південної Кореї і, нарешті, в Китаї. Президент Китаю Сі Цзіньпін повідомив про прогрес у профілактичній роботі над поширенням особливої форми пневомнии, що виникла в Ухани. За словами лідера китайської нації, на даний момент Пекін веде "народну війну" проти коронавірусу і перемагає. Також він зазначив, що після перемоги Китай стане ще більш процвітаючою державою. Перша вакцина проти нового китайського коронавірусу може з'явитися не раніше, ніж через 18 місяців. Даний орієнтовний прогноз з'явився у Всесвітній організації охорони здоров'я. З відповідною заявою выступил глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!