Головна Новини Світ Азія У Пекіні ввели 14-денний карантин для всіх прибулих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пекіні ввели 14-денний карантин для всіх прибулих

Місцева влада китайської столиці Пекіна ввели обов'язковий 14-денний карантин

15 лютого 2020, 01:50 comments1521
Поділіться публікацією:
У Пекіні ввели 14-денний карантин для всіх прибулих

У столиці Китаю Пекіні вводять 14-денний карантин для всіх, хто прибуває в місто. Відмовилися від карантину будуть залучені до відповідальності, пише Reuters.

Видання відзначає, що таким чином китайські влада намагається стримати спалах коронавірусу.

"Ті, хто відмовляється брати домашнє або централізоване спостереження та інші заходи профілактики і контролю, будуть нести відповідальність у відповідності з законом", — йдеться в заяві, оприлюдненому в газеті Beijng Daily.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі", Україна не буде евакуювати з Китаю тих громадян, які відмовляться пройти двотижневий карантин. Про це заявив в. о. генерального директора Центру громадського здоров'я Моз Ігор Кузин. "Потенційно це 150-200 чоловік", — сказав Кузін, зазначивши, що 51 чоловік готовий підписати згоду на карантин, серед них — одна дитина. За словами чиновника, місце для евакуації ще невідомо. В даний час розглядаються два санаторно-курортних закладів в Київській області. Варіанти локацій для евакуації пропонує і Міністерство оборони України.

 Сьогодні тисячі китайських туристів не можуть повернутися додому з поїздки на індонезійський острів Балі, так як уряд країни закрило авіасполучення з Китаєм у зв'язку з загрозою зараження коронавірусом. Як передає консульство Китаю, на Балі "застрягли" близько п'яти тисяч жителів Китаю. і висловлюють надію, що імміграційна служба острова надасть їм необхідну допомогу на час закриття авіарейсів. А в Дніпрі вводять карантин для школярів. З-за перевищення епідпорогу всі школи будуть закриті. Таке рішення прийнято міською владою, повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко. За інформацією чиновника, дитячі садки та інші дошкільні заклади продовжать роботу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!