Головна Новини Світ Азія Коронавірус: Сінгапур заборонив в'їзд іноземцям з лайнера Westerdam
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус: Сінгапур заборонив в'їзд іноземцям з лайнера Westerdam

Круїзний лайнер Westerdam, який провів два тижні в морі після того, як п'ять країн відмовили йому у пропуску в свої порти, прибув в Камбоджу

18 лютого 2020, 00:42 comments1703
Поділіться публікацією:
Коронавірус: Сінгапур заборонив в'їзд іноземцям з лайнера Westerdam

Влада Сінгапуру евакуювали двох своїх громадян з круїзного лайнер Westerdam, заборонивши в'їзд іноземцям, які були пасажирами на лайнері. Про це повідомляє Straits Times.

Двоє сінгапурців з лайнера Westerdam після майже двох тижнів у морі, проходять карантин в Сінгапурі.

Фахівці побоюються, що пасажири корабля можуть бути джерелом коронавірусу після того, як Малайзія заявила, що у американки з цього лайнера, був позитивний тест на коронавірус.

Як повідомляло видання "Коментарі", пасажири круїзного лайнера Westerdam, який раніше відмовилися пустити в свої порти влади Японії, Філіппін, Тайваню, Таїланду і Гуама, почали висаджуватися на берег в порту Сіануквіль в Камбоджі. Рішення про висадку пасажирів прийняли після того, як у всіх 20 осіб з борту лайнера, у яких взяли аналізи на коронавірус, не виявили захворювання. Відзначається, що на лайнері перебувало понад 600 громадян США. Китай запустив додаток, яке дозволяє людям перевіряти, не ризикують вони заразитися коронавірусом. "Детектор близького контакту" повідомляє користувачам, вони знаходяться поруч з людиною, який заразився коронавірусом або перебуває під загрозою зараження. Людям, які були визначені як схильні до ризику, рекомендується залишатися вдома та інформувати місцеві органи охорони здоров'я. Раніше ми писали про те, що в деяких регіонах України у готелі відмовляються селити китайців через загрозу поширення коронавірусу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!