Головна Новини Світ Азія Українка відмовилася покидати Ухань без своєї собаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка відмовилася покидати Ухань без своєї собаки

На даний момент достеменно невідомо, чи справді українське посольство відмовило дівчині залишати Ухань з собакою

20 лютого 2020, 00:49 comments2435
Поділіться публікацією:
Українка відмовилася покидати Ухань без своєї собаки

Українка відмовилася від евакуації з китайського Уханя, так як їй не дозволили взяти з собою собаку. Про це Зінченко Анастасія написала в своєму Instagram.

Як розповіла дівчина, спочатку українське посольство в КНР відмовило їй в евакуації з собакою. Однак після розголосу цієї історії з дівчиною нібито зв'язалися з посольства і дозволили взяти вихованця, але при умови, якщо вона збере необхідні документи про його відповідність санітарним нормам.

Зінченко розповіла, що зробила це, незважаючи на всі труднощі, пов'язані з обмеженнями в пересуванні по Уханю. Сьогодні вранці дівчина відправила документи в посольство України. Однак звідти зателефонували і повідомили, що вона не може вилетіти з Китаю з собакою.

"Запевняли, що китайська сторона відмовила. Ми зв'язалися з МЗС, вони надіслали письмову відповідь, де було написано, що вони мають старий набір документів, і вони навіть були не в курсі, що я зібрала всі документи і подала їх у посольство. Тобто, посольство документи нікуди не передало, а від свого обличчя мені відмовили в евакуації", — стверджує Зінченко.

На наразі достеменно невідомо, чи справді українське посольство відмовило дівчині в евакуації з собакою.

picture

 Раніше "Коментарі" писали, що, лідер Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін видав указ про направлення ще майже 3 тисяч військових медиків в Ухань. Про це повідомляє Global Times. За даними видання, в Ухань, де стався спалах коронавірусу, додатково направили близько 3 тисяч медпрацівників зі складу ЗС Китаю. Медики лікуватимуть хворих коронавірусом пацієнтів у двох недавно побудованих лікарнях.

У Китаї триває епідемія смертельної пневмонії за коронавіруса, на боротьбу з яким у країні кинули всі сили і засоби. Всього за два дні порожня будівля перетворили в медичний центр на 1000 осіб. Спеціалізовану лікарню відкрили неподалік від міста Ухань, де було зафіксовано спалах захворювання. В рекордні терміни вдалося вкластися завдяки швидкій роботі будівельників, електриків, волонтерів і поліцейських. Раніше ця будівля планували обладнати до травня, але уряд вирішив негайно використовувати приміщення для допомоги хворим коронавірусом. Крім того, за поширення неправдивої інформації про епідемію почалися затримання: заарештували одного людини, а ще шістьом пред'явили адміністративне порушення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!