Головна Новини Світ Китай МВФ запропонував допомогу Китаю у боротьбі з економічними наслідками коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

МВФ запропонував допомогу Китаю у боротьбі з економічними наслідками коронавіруса

У МВФ переконані, що економічний спад Китаю позначиться на світовій економіці

31 січня 2020, 11:04 comments1538
Поділіться публікацією:
МВФ запропонував допомогу Китаю у боротьбі з економічними наслідками коронавіруса

У Міжнародному валютному фонді повідомили про готовність надати Китаю та іншим країнам допомогу для того, щоб впоратися з економічними наслідками спалаху коронавіруса. Про це передає "Громадське", посилаючись на представника МВФ Джеррі Райса.

"МВФ готовий допомогти країнам впоратися з економічними наслідками нового коронавіруса", — підкреслив він у розмові з журналістами.

У той же час він зазначив, що поки рано оцінювати економічні наслідки спалаху нового вірусу для економіки Китаю і світу. Остаточні збитки світової економіки, за словами Райс, залежать від швидкості поширення особливої форми пневмонії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" згадував про те, що ряд найбільших світових компаній були змушені тимчасово припинити роботу в КНР і відкласти співпрацю з китайськими партнерами з-за коронавіруса.

Крім того важливу роль в спаді світового споживання зіграли і численні недостовірні фейки. Наприклад, один кумедний міф, можливо, запустив в мережу хтось із чоловіків. Так, повідомлення від "родича з Моз" свідчить про необхідність випивати 250 г коньяку, віскі або горілки щовечора саме чоловікам, тому що вони нібито більше схильні до ризику захворіти. Як це може "допомогти" — фейк не уточнює. Деякі користувачі крім алкоголю запропонували ще лікуватися "травичкою", але медики відкинули цю версію. Лікарі наполягають, що головний спосіб профілактики – дотримання заходів гігієни і обмеження контактів з людьми, у яких є симптоми ГРВІ або грипу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!