Головна Новини Світ Китай На лайнері Diamond Princess виявили ще 44 випадки коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

На лайнері Diamond Princess виявили ще 44 випадки коронавіруса

В Японії на круїзному судні Diamond Princess зросло число

13 лютого 2020, 07:32 comments1527
Поділіться публікацією:
На лайнері Diamond Princess виявили ще 44 випадки коронавіруса

На круїзному судні Diamond Princess в Японії виявили 44 нових випадки зараження коронавірусом COVID-19. Таким чином загальне число інфікованих зросло до 218. Серед нових заразилися − 43 пасажири і один член екіпажу корабля.

Влада прийняла рішення до закінчення терміну карантину (19 лютого) зняти з борту осіб похилого віку. Багато хто з них страждають діабетом та іншими хворобами, не пов'язаними з вірусом, і потребують допомоги.

Також повідомляється, що літні люди зійдуть з судна 14 лютого. В першу чергу евакуація торкнеться людей старше 80 років, яких на судні знаходиться більше 200 осіб.

Раніше "Коментарі" написали, що доруизному лайнеру з Гонконгу відмовили вже в 4 портах через ризик поширення китайського коронавірусу. Так, на борту корабля MS Westerdam знаходиться понад 2000 осіб. Спочатку лайнер вийшов з Сінгапуру 16 січня і заходив в порти Таїланду, Камбоджі, В'єтнаму і Гонконг. В останньому – на борт зайшли понад 700 осіб.

За даними компанії Holland America, корабель повинен був зупинятися на Філіппінах, Тайвані, Японії, Південної Кореї і, нарешті, в Китаї. Президент Китаю Сі Цзіньпін повідомив про прогрес у профілактичній роботі над поширенням особливої форми пневомнии, що виникла в Ухани.

За словами лідера китайської нації, на даний момент Пекін веде "народну війну" проти коронавірусу і перемагає. Також він зазначив, що після перемоги Китай стане ще більш процвітаючою державою. Перша вакцина проти нового китайського коронавіруса може з'явитися не раніше, ніж через 18 місяців. Даний орієнтовний прогноз з'явився у Всесвітній організації охорони здоров'я. З відповідною заявою выступил глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!