Головна Новини Світ Європа "Тепер і в Грузії": перший випадок зараження коронавірусом зафіксували в Тбілісі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тепер і в Грузії": перший випадок зараження коронавірусом зафіксували в Тбілісі

Місцева влада Тбілісі стверджує, що небезпеки поширення вірусу немає

26 лютого 2020, 22:33 comments1488
Поділіться публікацією:
"Тепер і в Грузії": перший випадок зараження коронавірусом зафіксували в Тбілісі

У Грузії зафіксовано перший випадок коронавірусу у громадянина країни, який приїхав з Ірану через Азербайджан. Про це передає видання "Радіо Свобода", посилаючись на главу Міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту Грузії Катерину Тикарадзе.

Міністр заспокоїла громадян, сказавши, що ризик поширення вірусу немає, оскільки співробітників, які контактували з хворим коронавірусом, помістили в зону карантину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку зі здолавшою населення Італії панікою через коронавірус, у мережі стали з'являтися навіть курйозні фото того, як італійці поспішають себе захистити від епідемії. У будь-якому випадку, Італія поки залишається єдиною європейською країною, в якій  китайська пневмонія 2019-nCoV "вдарила" по всіх галузях.

Паніка охопила навіть відомства іноземних держав і в Мілані закрилося на невизначений термін українське Генконсульство. Втім посол поспішив заспокоїти українців, яким терміново потрібна допомога з документацією — екстрені питання будуть вирішуватися в звичайному режимі.

"Сьогодні ми отримали розпорядження префекта Мілана з тим, щоб тимчасово обмежити прийом громадян. Ми вводимо також оперативну роботу по прийняттю українських громадян в Генеральному консульстві в Мілані тільки в першочергових справах — мова про втрату документів, оформлення виїзду на батьківщину, якщо треба терміново оформити, про інших термінових справах, з яких консульські послуги будуть надаватися в повному обсязі нашим громадянам", — підкреслив посол України в Італії Євген Перелигін



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!