Головна Новини Світ Європа У Новій Зеландії під час виступу прем'єра стався потужний землетрус (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії під час виступу прем'єра стався потужний землетрус (ВІДЕО)

Землетрус стався якраз у той момент, коли в прямому ефірі по телебаченню Нової Зеландії виступала прем'єр Джасінда Ардерн

25 травня 2020, 09:00 comments2460
Поділіться публікацією:








У Новій Зеландії під час виступу прем'єра стався потужний землетрус (ВІДЕО)

Сьогодні, 25 травня, у Новій Зеландії стався потужний землетрус магнітудою в 5,8 бала. Природний катаклізм стався саме в той момент, коли в прямому ефірі по національному телебаченню виступала прем'єр Джасінда Ардерн. Про це повідомляє Time.

Так, прем'єр-міністр вийшла в ефір із зверненням до народу, і як раз в цей момент почала тремтіти земля, що добре помітно на відео. Ардерн не злякалася і відреагувала з посмішкою і словами: "У нас тут просто невеликий землетрус, цілком пристойно трясе".

Раніше ми повідомляли, що синоптики зробили нерайдужний прогноз погоди на найближчі дні, в Україну повертаються грози. Крім того, вчені зробили сміливий прогноз на це літо. Всесвітня метеорологічна організація при ООН (ВМО) випустила "Інформаційний бюлетень по глобальному сезонного клімату", в якому повідомляє: у червні та липні очікуються погодні аномалії.

Також ми писали, що найсильніший за останні 10 років шторм в Австралії знеструмив більше 50 тисяч будинків. Стихія обрушилася на західні регіони країни. Вітер обірвав дроти і пошкодив систему електропостачання, повідомили в мережевій компанії Western power.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!