Головна Новини Світ Великобританія Джонсон представить нових членів уряду для врегулювання після Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон представить нових членів уряду для врегулювання після Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон призначить нових членів уряду, які повинні презентувати своє бачення розвитку країни після Brexit

13 лютого 2020, 06:30 comments1390
Поділіться публікацією:
Джонсон представить нових членів уряду для врегулювання після Brexit

 Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон представить оновлений уряд, який буде працювати над розвитком країни після Brexit. Про це пише Reuters.

Також передбачається, що оновлена команда здатна "вилікувати розбіжності як в консервативної партії, так і в країні". Очікується, що перестановки не будуть такими радикальними, як пропонував старший радник Домінік Каммінгс. Кілька консервативних чиновників заявили, що зараз не час для радикальної трансформації уряду.

Раніше "Коментарі" писали, що в ніч з 31 січня на 1 лютого 2020 року Британія покинула склад Євросоюзу, членом якого була протягом багатьох років. Також ми писали, що у Великобританії провідні ЗМІ оголосили бойкот прем'єр-міністру Борису Джонсону після того, як журналістів окремих медіа не пустили на брифінг, присвячений торговельним переговорам з ЄС. Законопроект про вихід Великобританії з Європейського союзу оцінюється в 130 млрд фунтів стерлінгів на початку 2020 року. Очікується, що ще 70 млрд фунтів стерлінгів, як очікується, будуть нараховані до кінця перехідного періоду. Аналіз, проведений британським економістом з Bloomberg Есопомісѕ Деном Хенсоном, показує, що невизначеність з-за Brexit може і далі позначатися на бізнесі і самих британців до кінця 2020 року. Цифри з документа Палати громад показують, що чистий внесок Великобританії в бюджет Європейського Союзу і Європейської комісії в період з 1973 по 2018 рік склав близько 163 млрд фунтів стерлінгів. Зазначимо, що передбачуваний чистий внесок на 2019 рік становить 177 мільярдів фунтів стерлінгів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!