Головна Новини Світ Італія Перший випадок смерті від коронавірусу зареєстрували в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший випадок смерті від коронавірусу зареєстрували в Італії

Жертвою нового типу китайського коронавірусу став 78-річний чоловік

22 лютого 2020, 03:07 comments2220
Поділіться публікацією:
Перший випадок смерті від коронавірусу зареєстрували в Італії

В Італії зафіксували перший випадок летального результату після зараження коронавірусів. Про це повідомляє Il Corriere della Sera.

Жертвою нового типу коронавірусу став 78-річний італієць, який потрапив у лікарню під Падуей. Його 67-річна дружина також була госпіталізовані з високою температурою.

Раніше в 10 містах Італії, де було зафіксовано 14 випадків зараження коронавірусом.

 Як повідомляло видання "Коментарі", в той час як спалах коронавірусу продовжує поширюватися по всьому Китаю, департамент місцевого уряду району Хайдянь об'єднався з урядовою газетою і студією казуальних ігор, щоб створити гру, в якій гравці борються з вірусами з допомогою дезінфікуючих засобів і масок N95. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що паніка і протести місцевих жителів проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян є частиною інформаційно війни проти України. "Ті події, які вчора відбувалися, на мою думку, є наслідком у тому числі інформаційної війни, яка триває в нашій країні і зсередини, і зовні. Я припускаю, що провокації продовжаться. Думаю, що інформаційне поле будуть продовжувати розгойдувати, щоб створити паніку, щоб посіяти серед нас недовіру та розбрат". Нагадаємо, після прильоту з Уханя евакуйованих співгромадян вирішили помістити на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області, де протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки. Однак ця новина обернулася справжнім бунтом. Не встиг літак з "уханьцами" приземлитися в Харкові, в Полтавській області вже почався протест проти евакуації людей у Нові Санжари.

Так, поліція спільно з Нацгвардією з допомогою важкої військової техніки під крики протестуючої натовпу намагалася прибрати автомобілі мешканців з проїжджай частини. "Що ви робите? Чому ви їх до себе додому не везете?! У нас табору, діти на літо приїжджають, куди везете?", — кричали мітингувальники, які не збиралися відступати. Через кілька годин бійок акція протесту все ще була в розпалі. У Мережі з'явилося відео протистояння військових та мешканців Нових Санжар, які вимагають нацгвардейцев не виконувати наказ і піти з селища.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!