Головна Новини Світ Близький Схід Туреччина перекидає танки в Ідліб
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина перекидає танки в Ідліб

Колона з 150 фур, завантажених самохідними артилерійськими установками, танками і БТР прибула в район Туреччині

18 лютого 2020, 04:20 comments2248
Поділіться публікацією:
Туреччина перекидає танки в Ідліб

Командування ЗС Туреччини продовжує перекидання військ і військової техніки в район спостережних пунктів в Идлибской зоні деескалації. Про це повідомляє "Анадолу".

Колона з 150 фур, завантажених самохідними артилерійськими установками, танками і БТР прибула в район Рейханли турецької провінції Хатай на кордоні з Сирією.

Також прибули вантажівки з боєприпасами. Колона попрямувала до кордону з метою перекидання на північний захід Сирії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, колона Збройних сил Туреччини з 20 танками перетнула турецько-сирійський кордон в провінції Хатай. Колона вантажівок з танками попрямувала Хатай на північний захід Сирії."Танки перекинуті в район спостережних пунктів ЗС Туреччини в Ідлібі з метою збільшення їх обороноздатності", — йдеться в повідомленні. Туреччина в Сирії обстріляла сили Башара Асада, в результаті чого загинули більше десяти сирійських військових. Відзначається, що дані про загиблих оприлюднили в Сирійському центрі моніторингу дотримання прав людини 3 лютого. За інформацією центру центрі моніторингу дотримання прав людини, крім загиблих, серед військових багато поранених. Так, за інформацією спостерігачів, загинули цивільні особи від авіа ударів, які вчинили, ймовірно, російські літаки. Однак, за словами глави турецького Реджепа Тайіп Ердогана, немає сенсу конфліктувати з Росією через ситуацію на сирійському Ідлібі. "Немає потреби втягуватися в конфлікт або у серйозну суперечку з Росією в даний момент, ми будемо обговорювати все, але без злості, беручи до уваги, що у нас є спільні, мають особливий стратегічний характер ініціативи", — сказав він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!