Головна Новини Світ Решта світу Названий термін появи вакцини від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий термін появи вакцини від коронавірусу

Перша вакцина проти нового китайського коронавірусу може з'явитися через 18 місяців

12 лютого 2020, 01:21 comments1916
Поділіться публікацією:
Названий термін появи вакцини від коронавірусу

Перша вакцина проти нового китайського коронавірусу може з'явитися не раніше, ніж через 18 місяців. Даний орієнтовний прогноз з'явився у Всесвітній організації охорони здоров'я. З відповідною заявою виступив глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус.

"Сьогодні нам потрібно використовувати всі засоби, щоб протистояти коронавирусу нового типу. Тому що перша вакцина від нього може бути готова лише через 18 місяців", – заявив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Китаю Сі Цзіньпін повідомив про прогрес у профілактичній роботі над поширенням особливої форми пневомнии, що виникла в Ухани. За словами лідера китайської нації, на даний момент Пекін веде "народну війну" проти коронавірусу і перемагає. Також він зазначив, що після перемоги Китай стане ще більш процвітаючою державою. У свою чергу, владелец порталу "КомментарииУА" Віктор Гольдський пообіцяв 100 тис. грн українським вченим у разі створення вакцини від коронавірусу.

Зазначимо, круизному лайнеру з Гонконгу відмовили вже в 4 портах через ризик поширення китайської коронавірусу. Так, на борту корабля MS Westerdam знаходиться понад 2000 чоловік. Спочатку лайнер вийшов з Сінгапуру 16 січня і заходив в порти Таїланду, Камбоджі, В'єтнаму і Гонконг. В останньому – на борт зайшли понад 700 осіб. За даними компанії Holland America, корабель повинен був зупинятися на Філіппінах, Тайвані, Японії, Південної Кореї і, нарешті, в Китаї. Однак Філіппіни, Тайвань оголосили про закриття своїх портів для круїзних лайнерів з-за страху перед коронавірусом, а японська влада сказали, що кораблю доведеться стояти в море в "режимі очікування".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!