Головна Новини Світ США Школа в США відмовилася приймати китайських школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Школа в США відмовилася приймати китайських школярів

Вірус розповсюдився по території Китаю, є хворі в Таїланді, Японії, Південній Кореї і США

24 січня 2020, 06:45 comments1856
Поділіться публікацією:
Школа в США відмовилася приймати китайських школярів

Середня школа в передмісті Вашингтона скасувала двотижневий візит 21 школяра, які прибули за програмою обміну з Китаю. Про це повідомляє The Washington Post.

Учні з китайської провінції Ічанг прибули літаком в Нью-Йорк і повинні були автобусом доїхати до школи Лонгфеллоу в окрузі Феірфакс. Їх чекали американські сім'ї, щоб діти жили в них протягом двох тижнів за програмою обміну.

"Здоров'я і безпека наших учнів і персоналу залишаються першочерговим завданням для нас. Хоча чиновники з управління охорони здоров'я вважають, що ризик передачі коронавірусу від китайських учнів дуже низький, ми вважаємо за потрібне змінити плани", — сказав директор школи в США.

Групу дітей із Китаю розмістять в місцевому готелі. При цьому в адміністрації навчального закладу запевнили, що шукають способи, як забезпечити віртуальну комунікацію з іноземними учнями.

Раніше "Коментарі" опублікували відео, як на вулицях Китаю люди падають замертво. Імовірно, ці люди інфіковані новим різновидом коронавірусу, який протягом останнього місяця стрімко поширюється в Китаї.

Також "Коментарі" повідомляли, що вчені прийшли до висновку, що заразити населення в Китаї коронавірусом могла змія.

Також ми писали, що починаючи з 10:00 23 січня всім жителям міста Ухань заборонили покидати місто. Крім того, стало відомо, що залізничні вокзали і аеропорт закриються, міські автобуси, метро, пороми і міжміські маршрутні автобуси також будуть тимчасово закриті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!