Головна Новини Світ США У Конгресі США відхилила резолюцію, що засуджує поведінку Пелосі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конгресі США відхилила резолюцію, що засуджує поведінку Пелосі

Після промови Дональда Трампа в Конгресі спікер Ненсі Пелосі порвала текст його промови

7 лютого 2020, 06:30 comments1387
Поділіться публікацією:
У Конгресі США відхилила резолюцію, що засуджує поведінку Пелосі

Палата представників американського Конгресу відхилила резолюцію, яка засуджує спікера Ненсі Пелосі за демонстративне поведінка після щорічного виступу президента Дональда Трампа. Голосування пройшло в четвер.

Після промови Трампа в Конгресі Пелосі порвала текст його промови. Пізніше вона пояснила однопартійцям, що виступ американського лідера містило багато брехні і було ганебним.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні голосування по справі про імпічмент, рейтинг Дональда Трампа серед американського населення рекордно зріс. Пізніше американськийенат виправдав президента США Дональда Трампа за двома статтями у справі про імпічмент. Однак зпікер Палати представників Ненсі Пелосі вважає, що американський президент Дональд Трамп і раніше є "загрозою для американської демократії". Таку заяву політик зробила за підсумками голосування в Сенаті по справі про імпічмент глави Білого дому. На її думку, Трамп і республіканці Сенату привели в норму беззаконня і відкинули систему стримувань і противаг Конституції США". Пізніше аамериканські президент опублікував у своєму Twitter ролик, в якому присутня спікера нижньої палати Конгресу Ненсі Пелосі. Відео під назвою "Потужні американські історії, розірвані на шматки Ненсі Пелосі" були змонтовані з зйомки виступу глави держави в конгресі. Моменти його звернення до військових і героям країни супроводжуються перебивками, на яких спікер розриває листи з промовою президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!