Головна Новини Світ США Вибори в США: конкурент Трампа серед республіканців зняв свою кандидатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори в США: конкурент Трампа серед республіканців зняв свою кандидатуру

Республіканець Джо Уолш відмовився від подальшої участі в президентській гонці в США

8 лютого 2020, 02:00 comments1638
Поділіться публікацією:
Вибори в США: конкурент Трампа серед республіканців зняв свою кандидатуру

Американець, член Республіканської партії Джо Уолш відмовився брати участь у виборах президента США, які відбудуться восени цього року. Про це політик повідомив в ефірі телеканалу CNN.

“Я знімаю свою кандидатуру на президента США. Я потрапив у цю справу, адже думав, що дійсно важливо, щоб там був республіканець, республіканець, який кожен день кричав цьому президенту про його непридатність", — сказав Він.

За його словами, він зробить все можливе, щоб чинний президент не переобрався на другий термін, включаючи допомогу в обранні будь-якого з кандидатів-демократів.

Раніше "Коментарі" писали, що радника з національної безпеки, підполковника Олександра Виндмана звільнили з Білого дому. Варто відзначити, що Віндман давав свідчення у розслідуванні імпічменту президента Дональда Трампа. "Сьогодні підполковник Олександр Віндман звільнений з Білого дому, де він сумлінно служив своїй країні і своєму президентові,– повідомив адвокат Виндмана Девід Прессман. – Лейтенанта Виндмана попросили піти з-за того, що він сказав правду". Сенат конгресу Сполучених Штатів Америки виніс виправдальне рішення у справі про імпічмент щодо президента Дональда Трампа. Нагадаємо, що члени палати представників США від Демократичної партії заявляли, що американський лідер чинив тиск на Україну з тим, щоб втрутитися у вибори в США (до 2020 року) заради власної політичної вигоди. Після чого "спробував приховати свій задум, перешкодивши розслідування".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!