Головна Новини Світ США У концерну Boeing в січні вперше за 58 років не замовили жодного літака
commentss НОВИНИ Всі новини

У концерну Boeing в січні вперше за 58 років не замовили жодного літака

Минулого місяця Boeing поставила замовникам тільки 13 літаків

12 лютого 2020, 00:36 comments2218
Поділіться публікацією:
У концерну Boeing в січні вперше за 58 років не замовили жодного літака

Американський авіакосмічний концерн Boeing за січень 2020 року не оформив жодного нового замовлення на літаки вперше з 1962 року. Про це повідомляє Reuters.

У зв'язку з кризою, яка почалася після двох катастроф з участю колись самого продаваного в Америці лайнера 737 MAX, минулого місяця компанія поставила замовникам тільки 13 літаків. Для порівняння в минулому році Boeing завершив січень з 45 новими замовленнями та поставками 46 літаків.

Головний конкурент Boeing – європейський концерн Airbus оголосив про найбільший за останні 15 років кількість замовлень в січні. За місяць компанія оформив понад 200 замовлень на поставку комерційних літаків.

 Як повідомляло видання "Коментарі", в повітрі продовжують відбуватися ПП з лайнерами Boeing 737. Над Красноярськом близько трьох годин кружляв лайнер компанії Nordstar зі 160 пасажирами на борту, у якого вже після зльоту виникла технічна несправність. Як відомо, перед вильотом літак сполученням "Красноярськ – Москва" пройшов процедуру "обливання" і вилетів із затримкою через обмерзання злітно-посадочної смуги. Бути може, з-за цього реагент втратив свої властивості і не спрацювали закрилки. В результаті, повітряне судно набрав висоту, однак незабаром пілоти повідомили, що змушені були здійснити екстрену посадку. У свою чергу, інженери компанії Boeing виявили нову несправність в програмному забезпеченні літаків 737 MAX. Про це пише Bloomberg. За інформацією видання, дефект пов'язаний з роботою датчика, який попереджає про несправну роботу системи балансування. У керівництві компанії Boeing прийняли рішення тимчасово не випускати авіалайнери 737 MAX. Саме з цією моделлю літаків сталися катастрофи в Ефіопії та Індонезії. Як сказано в заяві компанії, опублікованій на офіційному сайті, Boeing 737 MAX перестануть виробляти вже в січні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!