Головна Новини Світ США Трамп продовжить кадрові чистки у Вашингтоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп продовжить кадрові чистки у Вашингтоні

Дональд Трамп пообіцяв звільнити ще кілька співробітників адміністрації у Вашингтоні

12 лютого 2020, 03:55 comments1836
Поділіться публікацією:
Трамп продовжить кадрові чистки у Вашингтоні

Американський президент Дональд Трамп пообіцяв найближчим часом звільнити ще кілька співробітників Білого дому. Мова йде про ключові фігури, які свідчили проти американського лідера в рамках процедури імпічменту.

Відповідаючи на питання журналістів, чи нові звільнення, Трамп відповів: "Ще як, абсолютно точно".

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ззгідно з результатами соціологічного опитування Монмут Університету, більшість громадян США вважають, що президент країни Дональд Трамп доб'ється переобрання на другий термін. Так, 66% американських виборців пророкують перемогу Трампа на виборах у листопаді 2020 року. Лише 28% вважають, що чинний глава держави програє.

Нагадаємо, Дональд Трамп звільнив посла в ЄС Гордона Сондленда, який дав свідчення на слуханнях в ході процесу імпічменту, повідомляє The New York Times з посиланням на заяву диппредставників. "Я вдячний президенту Трампу за надану мені можливість служити, державному секретарю Майку Помпео за його постійну підтримку, а також професіоналам місії США в Європейському Союзі", — зазначив Сондленд. Раніше стало відомо, що звільнили зоветника з національної безпеки, підполковника Олександра Виндмана звільнили з Білого дому. Варто відзначити, що Віндман давав свідчення у розслідуванні імпічменту президента Дональда Трампа.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!