Головна Новини Світ США Трамп і медіамагнат Блумберг обмінялися образами в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і медіамагнат Блумберг обмінялися образами в соцмережах

Трамп і медіамагнат Блумберг облаяли один одного в Twitter за невдачі в бізнесі і політиці

14 лютого 2020, 02:00 comments1591
Поділіться публікацією:
Трамп і медіамагнат Блумберг обмінялися образами в соцмережах

Президент США Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter звинуватив учасника президентської гонки від Демократичної партії Майкла Блумберга в тому, що він не вміє конкурувати з професійними політиками.

 "Міні-Майк Блумберг – лузер, у якого є гроші, але він не може вести дебати... Він мені нагадує зменшену копію Джеба Енергозберігаючого Буша, але у Джеба більше політичних навичок, і він краще ставився до чорношкірому населенню", – написав Трамп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Білого Дому Дональд Трамп звертався до Сенату з проханням не допустити обмежень його військових повноважень. Верхня палата американського парламенту — Сенат — ухвалила резолюцію, яка обмежує повноваження президента США Дональда Трампа у проведенні військових операцій в Ірані. Про це передає "Громадське", посилаючись на західну пресу. Стало відомо, що за резолюцію в Сенаті проголосували 55 сенаторів, проти — 45. За словами автора резолюції, сенатора-демократа Тіма Кейна, вона є важливим підтвердженням права Конгресу про оголошення війни.

   Дональд Трамп пообіцяв найближчим часом звільнити ще кілька співробітників Білого дому. Мова йде про ключові фігури, які свідчили проти американського лідера в рамках процедури імпічменту. lВідповідаючи на питання журналістів, чи нові звільнення, Трамп відповів: "Ще як, абсолютно точно".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!