ДУМКИ

Ігор Кондратюк : Фани Динамо будуть зустрічати Мірча Луческу свистом

24-07-2020 10:07

0

comments1154

Ігор Кондратюк

телеведучий, продюсер

Телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк, який є палким вболівальником, сам судив футбольні матчі, був другом Євро-2012, оцінив для видання "Коментарі" призначення румунського фахівця, екс-тренера ФК "Шахтар" Мірчі Луческу новим головним тренером київського клубу "Динамо"

Мірча Луческу (на прізвисько Містер) з 2004 по 2016 рік очолював донецький "Шахтар", пізніше керував російським "Зенітом" з Санкт-Петербурга і збірною Туреччини. Вчора стало відомо, що Луческу став новим головним тренером київського "Динамо"– заклятого футбольного ворога гірників. Контракт з Містером укладений на два роки з можливістю продовження ще на рік. Дане призначення негативно сприйняли динамівські ультрас, нагадав, що Луческу раніше неодноразово некоректно висловлювався на адресу "Динамо". Вони навіть анонсували акції протесту.

Ось, що думає про цю ситуацію Ігор Кондратюк:

"Я не знаю, чому Ігор Суркіс вибрав головним тренером Мірча Луческу. Крім того, що він був і є легендою заклятого противника – "Шахтаря", Луческу багато сказав/ляпнув такого, що для фанів ще довго буде червоною ганчіркою.

Думаю, фани (коли повернуться на стадіони) будуть зустрічати Мірча свистом. До першого виграного титулу. Якщо такий буде. В чому я сильно сумніваюся, знаючи відсутність перемог Луческу після відходу з "Шахтаря".

Що дозволяв собі Ахметов – купівлю найталановитіших молодих бразильців – Суркіс не може і на 25%.

І от якщо не буде результату, і Мірча теж піде з "Динамо", фанати і вболівальники запитають у Ігоря Михайловича: "Що це було?""

Раніше своєю думкою про призначення Луческу керувати динамівцями поділився головний редактор сайту Коментарі Максим Іванов.




Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!