Блог

Бала Віталій: «Нечистий четвер»

Президентський літак та урядова стипендія

0

comments3482

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Сутність влади пізнається за конкретними діями, а не за правильними заявами.

Сьогодні хотів би поговорити про моральність влади.

Мора́ль — система неофіційних уявлень, норм та оцінок, що регулюють поведінку людей у суспільстві, практична реалізація положень якої забезпечується громадським схваленням чи осудом.(Вікіпедія)

Моральність — «те, що є в конкретному вчинку, стосунках, ставленні тощо»; відповідність поведінки людей нормам моралі; реальна діяльність і поведінка людей у співвідношенні з принципами, нормами і правилами моралі, реальні моральнівідносини людей.(Вікіпедія)

АМОРА́ЛЬНІСТЬ (від а… і лат. moralis – моральний) – крайня форма розтління особистості, що виражається у свідомому зневажанні моральних норм і цінностей, які утвердилися у певному суспільстві.

Тому, хочу спитати вас друзі, наскільки нормальою є ситуація з президентським літаком, про який цього тижня вже багато згадували, щодо масштабної реконструкції салону літака президента Airbus A319Corporate Jet.

У салоні замінили представницькі сидіння, дивани, внутрішнє покриття, тканинне покриття і т.д.

Крім цього, розробили зміни у конструкції для інтеграції нової системи розваг і модернізації системи управління салоном літака.

І це все робилось зараз, під час війни, коли влада закликає громадян донатити на ЗСУ.

До речі, нагадаю, що кандидат у президенти Володимир Зеленський обіцяв продати літаки. 

Звичайно, що для вищих посадових осіб потрібен літак, але, напевно літак міг би бути скромнішим і вже точно не проводити реконструкцію системи розваг і робити розкішним салон.

Та й у резиденціями Володимир Зеленський обіцяв не користуватись.

Цікаво, а якби кандидат у президенти Володимир Зеленський говорив, що буде більший кортеж, житиме у резиденції, зробить капітальний ремон у салоні президентського літака, призначить на посади своїх друзів, а деяких навіть нагородить під час війни, які виступають по телевізору, буде обманювати народ і т.д.

Як думаєте за нього б проголусало стільки ж людей?

Ну а зараз з’явилась інформація, що Кабмін своїм розпорядженням №858-р, від 29 вересня 2023 року, призначив урядову стипендію за видатні заслуги у сфері вищої освіти Зеленському Олександру Семеновичу, 1947 року народження, професору Державного університету економіки і технологій.

Це ж не однофамілець батька президента? 

От навіщо таке робити? 

У будь-якому випадку, такі речі точно не є моральними і шкода, що все це відбувається не зважаючи на сьогоднішню ситуацію у країні, хоча і у мирний час це було б недоречно.

Продовження дивіться на моєму ютуб каналі.

І якщо програма сподобається, то не забудьте поставити вподобайку і прокоментувати, а виникне бажання та буде натхнення, то підпишіться на мій ютуб канал.

Посилання у першому коментарі.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!