Блог

Кулагін Олексій: Функції держави для реалізації інтересів громадян!

Керуючий власник девелоперської компанії «ОМОКС» про функції держави для гарантування створення умов реалізації інтересів громадян.

0

comments2213

Кулагін Олексій

Експерт з будівництва

Керуючий власник девелоперської компанії "ОМОКС", яка наразі реалізовує масштабний будівельний проект - житловий комплекс /Чайка\.


Один з лідерів бізнес-руху проти рейдерства в Україні. Разом з іншими бізнесменами та громадськими діячами  провів ряд круглих столів та форумів, які привернули до проблеми рейдерства увагу Президента та правоохоронних структур.

  Держави мають лише дві функції щоб гарантувати створення умов реалізації кожним громадянином своїх приватних інтересів за рахунок своєї приватної дієздатності і це – контрольна та регулююча функція.

  Контрольна функція залежить від незмінності традицій, правил та законів і  обов'язковості їх виконання, що  і досягається неминучістю покарання для осіб, які порушили закон, та для осіб, які спробували порушити, змінити чи не вірно, в приватних інтересах, трактувати закон.

  Регулююча функція залежить від правильного використання основного інструменту управління державою - національної валюти, що використовується для накопичувальної платоспроможності багатьох поколінь , тому єдина задача держави – це збереження накопичувальної функції національної валюти.

  Забезпечення доступності національної валюти для бізнесу та народу України – єдина Функція Національного Банку України. 

  Єдина функція національної валюти – 100% трудове завантаження національних виробничих сил на реалізації програми суспільного та особистого розвитку.

 Гроші – каталізатор активності народу - вони необхідні саме зараз!

  Завдяки використанню беззаставних, безвідсоткових кредитів бізнесу та фізичним особам у бізнеса та громадян України з'явиться сенс життя в Україні. Це створить баланс між необхідними для України виробничими процесами, і фінансово підтвердженим споживчим попитом національних виробничих сил на вироблений ними ж у країні товар. Це те, що реально стабілізує економіку держави.

 Тільки так Держава може підтримати бізнес у військовий час!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!