Блог

Алексей Буряченко: Путінський клоун Лукашенко може вскрити "російські консерви"

Рішучі дії Державного бюро розслідувань.

4

comments6429

Алексей Буряченко

Политолог, кандидат политических наук, доктор философии, юрист, финансист

Исполнительный директор Ассоциации органом местного самоуправления "Международная ассоциация малых громад"

Остання промова самопроголошеного президента Білорусі лукашенка, про “уламки росії”,  про “гарячие головы”, про “повне знищення України” — це не просто пропагандистська маячня “молодшого диктатора” путінського злочинного режиму, а чергове намагання самого Лукашенка бути корисним особисто терористу-путіну!

 

Провал зустрічі в межах ОДКБ потрібно було терміново медійно перекривати чимось яскравим та контроверсійним, а це точно до клоуна-лукашенка... За словами він “до кишені не лізе” і викривлену, але яскраву, правду-матку може сказати кому завгодно, тим паче своїм колегам по ОДКБ!

 

 

І, якщо лаконічно, то до них він сказав одну просту річ — “в разі чого, сядем усі!”... це і про уламки, і про те хто під ними залишиться у разі програшу росією війни проти України. Так, і в цьому є доля правди, “уламків” вистачить на всіх, хто зараз вважається наближеним до путінського режиму і перебувають з путінською росією та  Білоруссю у будь-яких політичних, чи, тим-паче, військових блоках! Тобто, або країни ОДКБ фактично включаються у війну на стороні держави-агресора, або “уламки” падаючого режиму накриють усіх...

 

Що ж, досить відвертий та сміливий шантаж інших держав... і, звичайно, путін цього сказати не міг, а от він, лукашенко, людина без майбутнього, ці, абсолютно дикі, тези озвучив з невимушеною легкістю дитини, яка точно знає, що їй за це нічого не буде. Тому і реакція учасників саміту ОДКБ, відсторонення Пашиняна та інших, від путіна, і від лукашенка, є абсолютно виправданою та зрозумілою природною реакцією людейю, які не хочуть мати нічого спільного з цим тандемом політичних невдах та вигнанців!

 

Але в промові лукашенка були “цікави” тези направлені і в бік України та Президента України Володимира Зеленського... Так, серед іншого, Лукашенко заявив, що українці нібито вже почали пред’являти претензії президенту Володимиру Зеленському, бо в них немає світла, і що пізніше народ саме у Зеленського спитає, чому "в нього на території війна". Пряма мова:  "Я за Украиной наблюдаю. Сегодня уже население Украины, несмотря на то, что они там нас ненавидят – Россию, отчасти Беларусь ы прочее – начинают своему руководству предъявлять претензии. Когда у людей покушать нечего, когда холодрыга дома, когда уничтожена вся инфраструктура практически – простые люди страдают. А тут альтернатива – ребята, идите садитесь за переговори".

 

І тут, як на мене, Кремлем розігрується примітивна комбінація примушування до перемовин української сторони через об’єднання зовнішніх військово-терористичних загроз та вскриванням внутрішніх “російських консерв”, які на фоні масованих ракетних ударів агресора та проблем з електропостачанням, розпочнуть “качати” внутрішню риторику політичного невдоволення Зеленським!

 

Тобто, з однієї сторони Пєсков, який уже навіть не приховує, що росія обстрілює критичну інфраструктуру України, щоб у такий, відверто терористичний спосіб, примусити її до миру, а з іншої, лукашенко, закликає “російські консерви” починати “своєму керівництву пред’являти претензії”... Відверто скажу, примітивізм, комбінація настільки топорна, що, я глибоко переконаний, ще дуже зіграє нам на руку, адже “російські консерви” десь все ж почнуть проявлятися, розшифровуючи для себе в словах лукашенка прихований посил путіна до рішучих дій! Ось тут ми і “вскриємо” чергові мережі колаборантів та людей, які тільки “сплять і бачать” прихід в Україну “руського мира”!

 

Консерви “вскриваються”. Тим паче, прикладів такої успішної роботи зі сторони наших правоохоронних органів, здебільшого, саме ДБР, останнім часом більше ніж достатньо! Чого тільки вартує останній кейс по зупинці українського концерну, який працював на російське ВПК, навіть після повномасштабного нападу росії на Україну! Тільки вдуматись, український концерн після 24 лютого продовжував постачати вузли та агрегати на підприємства ВПК держави-агресора через іноземні фірми-прокладки, а доля експорту такої продукції цього концерну склала шокуючі 95%!!! У мене це просто не вкладається в голові... Під час того як росія щодня вбиває українців ці колаборанти через підставні фірми приймали участь у військових тендерах російського ВПК, просто нонсенс! Суміш жадібності, безпренципності та відвертої зради!

А як вам кейси, того ж ДБР, по наведенню порядку на нашій митниці? І на “Столичній” митниці і в “Тисі”, і в Одесі, де не чисті на руку митники, думали, що вони окрема країна і закони їм не писані, що вони можуть паразитувати на усіх нас навіть під час війни! Догулялися... тепер приміряють уже свої “наполеонівські триуголки” в СІЗО!

 

Ну а по спільному кейсу ОГПУ, ДБР та СБУ по проведенню слідчих дій у Українській православній церкві московського патріархату (УПЦ МП), не висловився уже тільки лінивий...

 

Суть одна, “руському миру” не місце в нашій країні і у нас є професійні правоохоронні органи, які здатні розпізнати цих адептів та зрадників, та рішуче і ефективно присікати усі їх, навіть дуже глобальні, злочинні задуми!

 

Російські спецслужби, як завжди, прорахувалися і ця їх “системна помилка” —  сліпо довіряти підкупній низькопробній клептократичній агентурі, прогнозую, стане їм надзвичайно дорого, але я радію з їх непрофесійності, адже наша країна позбудеться ще більше “рускомирівської” нечесті та колаборантів!

 

А розрахунок на те, що люди оберуть між світлом в оселях та московським рабством, рабство, не те що наївний, а просто абсолютно неадекватний! Але чому я обурююсь та дивуюсь... це ж росія і цим усе сказано...

 

А Президент України Володимир Зеленський  - це зараз не просто президент, це воєнний лідер нації, незламний, як весь український народ і та людина, яка говорить його голосом! Адже, рівень підтримки Зеленського людьми зараз просто зашкалює, а іноземні партнери та союзники бачать у ньому консолідуючу персону усього колективного заходу та ту людину яка потенційно здатна змінити всю діючу систему та архітектуру світової безпеки на краще, а, можливо, і взагалі, запропонувати, нову, більш дієву формулу миру на землі! По суті він один на планеті, серед лідерів суверенних держав, зараз має на це повне право та абсолютну підтримку!.. а лукашенко тут говорить про якісь “претензії”... сумно та бридко.   

 

А лукашенка, якщо повернутись до нього, ні ці “вкиди”, ні виконання “технічних завдань” Кремля, все одно не спасуть від військового трибуналу, якщо він, звичайно, зможе до нього фізично дожити!..  Слава Україні!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!