Головна Новини Бізнес економіка Нафта рекордно дешевшає через спалах коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафта рекордно дешевшає через спалах коронавіруса

Вартість нафти досягла мінімальної позначки з серпня 2019 року

31 січня 2020, 23:57 comments3182
Поділіться публікацією:
Нафта рекордно дешевшає через спалах коронавіруса

Вартість нафти на міжнародних ринках знижується на тлі новин про епідемію коронавіруса. Про це пише "Прайм".

Так, ціна нафти марки Brent опустилася нижче 56 дол. за барель. Дешевше нафта коштувала 7 серпня 2019 року. Крім того, на 1,86% подешевшала нафта марки WTI – до 51,17 дол. за барель.

Інвестори відзначають, що зниження вартості нафти є реакцією на спалах коронавіруса в Китаї, який поширюється по всьому світу.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україну продовжують повертати туристів з Китаю, де було зафіксовано спалах коронавіруса. Туроператори і авіакомпанія "МАУ" будуть вивозити українців до 3 лютого. "Коментарі" поспілкувалися з першими пасажирами, які  прибули додому та впродовж двох тижнів повинні спостерігати за своїм здоров'ям і у випадку якогось нездужання зобов'язані звернутися до лікаря.

Крім того, в Росії вперше виявили випадки захворювання новим коронавірусом. Новий вірус діагностували у двох людей у Забайкаллі і Тюменській області – ними виявилися громадяни Китаю. Також РФ через коронавірус обмежує перетин монгольської кордону з Росією і починає евакуацію російських громадян з китайського міста Ухань і провінції Хубей.

У той же час в Італії на півроку ввели надзвичайний стан через китайський коронавірус. Раніше в Італії виявили двох заражених вірусом китайських туристів, після чого прем'єр Джузеппе Конті заявив про тимчасове припинення авіасполучення з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!