Головна Новини Політика кабмін Станемо повноцінними: Гончарук прокоментував голосування за ринок землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Станемо повноцінними: Гончарук прокоментував голосування за ринок землі

Прем'єр вважає, що українці жили при феодалізмі

13 листопада 2019, 17:22 comments1495
Поділіться публікацією:
Станемо повноцінними: Гончарук прокоментував голосування за ринок землі

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук подякував народним депутатам, які проголосували в першому читанні за законопроект про ринок землі.

"Народні депутати проголосували за лібералізацію українського ринку землі. Закінчується епоха, де народу — мораторій, а "своїм людям" — усе. Нарешті ми можемо здійснити перехід від феодалізму до реальних ринкових відносин, як повноцінна, розвинута країна", — написав глава уряду у своєму Facebook.

Гончарук додав, що українці мають право розпоряджатися своїм майном.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада підтримала законопроект про ринок землі у першому читанні. "За" проголосували 240 народних депутатів: 227 — від "Слуги народу" та 13 позафракційних.

Як повідомляв сайт "Коментарі", депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що на сьогодні законопроект про ринок землі занадто "сирий" і потребує доопрацювання. Зокрема, мова йде про норму, яка дозволяє придбати "в одні руки" до 200 тис. га землі.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що українські фермери не проти ринку землі. Аграрії, за його словами, побоюються незрозумілих норм закону.

Раніше депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський заявив, що нардепи від фракції, обрані в мажоритарних округах, не підтримають законопроект про ринок землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!