Головна Новини Політика внутрішня політика Гримчака перевезли в Лук'янівське СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Гримчака перевезли в Лук'янівське СІЗО

На перекладі Гримчака з Чернігова до Київського СІЗО наполягали детективи

23 січня 2020, 16:02 comments1810
Поділіться публікацією:
Гримчака перевезли в Лук'янівське СІЗО

Колишнього заступника міністра з питань окупованих територій Юрія Гримчака перевезли з Чернігівського слідчого ізолятора в Лук'янівське СІЗО у Києві. Про це повідомила його дружина Юлія Гримчак.

"Сьогодні вранці Юру етапували з Чернігівського СІЗО в Лук‘янівське СІЗО м.Києва. Поки що ми поняття немаємо: де він, з ким в камері, в яких умовах", — написала вона у своєму Facebook.

Юлія Гримчак додала, що на етапуванні її чоловіка наполягали слідчі, тому що з боку ексміністра не було жодного порушення під час перебування в СІЗО.

Як повідомляло видання "Коментарі", 16 серпня Деснянський районний суд Чернігова задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для заступника голови МінТОТ Юрія Гримчака у вигляді арешту на 60 діб з можливістю внесення застави в сумі 6 млн грн. Застава не була внесена. Пізніше Вищий антикорупційний суд зменшив розмір застави до 1 млн 999 тис. 761 грн. 25 грудня 2019 року суд продовжив арешт Гримчака до 14 лютого.

14 серпня слідчі ГПУ прийшли з обшуком до Юрію Гримчака. Заступник міністра і його помічник Ігор Овдієнко були затримані при отриманні частини суми хабара в $480 тис. За версією слідства, Гримчак і Овдієнко нібито вимагали від підприємця $1,1 млн за вплив на рішення Міністерства культури для прийняття власних рішень. 22 жовтня Генпрокуратура зняла з Гримчака підозру в шахрайстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!