Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський пригрозив чиновникам розмістити в їх маєтках евакуйованих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пригрозив чиновникам розмістити в їх маєтках евакуйованих українців

Президент попередив політиків, які спекулюють на темі коронавірусу, що українців з Китаю він розташує в їх будинках

18 лютого 2020, 13:54 comments2861
Поділіться публікацією:
Зеленський пригрозив чиновникам розмістити в їх маєтках евакуйованих українців

Президент Володимир Зеленський заявив, що окремі політичні сили намагаються перешкодити нормальній евакуації українських громадян з Китаю. Про це він сказав на брифінгу у вівторок після засідання Ради національної безпеки і оборони, пише "Лівий берег".

"Я хочу звернутися до деяких політичних партій, які, — ми це знаємо завдяки правоохоронним органам, — звертаються до місцевим жителів і підбурюють їх перекривати дороги. Ми повинні розуміти: ми забираємо своїх громадян, які такі ж громадяни України, як і ми. А з приводу цих політичних "товаришів": якщо будете перекривати дороги та підбурювати людей, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в ваші особняки", — сказав він.

Раніше ми писали про те, що в деяких регіонах України у готелі відмовляються селити китайців через загрозу поширення коронавіруса.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Пекіні планують за шість днів перетворити промислова будівля в новий завод з виробництва захисних масок, щоб задовольнити зростаючий попит на них у зв'язку зі спалахом епідемії коронавіруса нового типу COVID-19.

Очікується, що завод, будівництвом якого займається компанія China Construction First Group, буде виробляти 250 тисяч масок в день.

Також ми писали про те, що глава китайського МЗС Ван І на Мюнхенській конференції з безпеки розповів про те, що їхня країна знаходиться на шляху викорінення небезпечного вірусу, який наробив шуму в світі.

За його словами, епідемія не підірве китайську економіку, а також, що вони здатні вирішити цю проблему.

Також ми писали про те, що 25-річний британець Коннор Рід зумів вилікуватися від небезпечного короновируса з допомогою віскі. Він також зізнався, що не брав жодних медикаментів, в тому числі антибіотики, які йому прописали лікарі.

Нагадай, що Україна має намір евакуювати 74 людини з Уханя (Китай), де зафіксовано спалах смертельно небезпечного коронавіруса 2019-nCoV. Планується, що евакуація з Уханя пройде 18 лютого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!