Головна Новини Політика зовнішня політика Данилов про можливий зрив "Нормандії": хтось хоче перешкодити миру на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов про можливий зрив "Нормандії": хтось хоче перешкодити миру на Донбасі

Секретар РНБО не став називати тих, хто зацікавлений у війні на Донбасі

18 лютого 2020, 14:35 comments1682
Поділіться публікацією:
Данилов про можливий зрив "Нормандії": хтось хоче перешкодити миру на Донбасі

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що Україна прагне до миру на Донбасі і "нормандський формат" є способом його досягнення. Про це він сказав після засідання РНБО, повідомляє "РБК-Україна".

""Не всі мають бажання і розуміння, що нам потрібен нормандський формат, щоб ми припинили війну, яка є у нас на території Донецької і Луганської областей. Я не можу сказати, що всі в цьому зацікавлені і ті сили, які не зацікавлені, вони постійно роблять певного роду провокації, яка відбулася і сьогодні", — заявив він.

Як повідомляло видання "Коментарі", 18 лютого в районі Золотого відбувся запеклий бій: бойовики перейшли в наступ і спробували прорвати лінію фронту. Окупанти вели обстріл по наших захисниках із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовував міномети калібру 120 мм. Також противник вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. У Мережі з'явилися перші відеозаписи бою на Донбасі.

Президент Володимир Зеленський виступив із заявою у зв'язку з атакою терористів. За його словами, "армія сильно відповіла" на провокацію. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!