Головна Новини Політика президент РФ без президента: Володимир Путін може стати "Верховним правителем"
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ без президента: Володимир Путін може стати "Верховним правителем"

У Росії хочуть замінити посаду "президент" на "Верховний правитель" і закріпити статус "переможця Другої світової війни"

29 січня 2020, 09:25 comments5094
Поділіться публікацією:
РФ без президента: Володимир Путін може стати "Верховним правителем"

У РФ замість посади президента може з'явиться "Верховний правитель". Про це після засідань групи з підготовки змін до Конституції РФ повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, робоча група запропонувала внести близько сотні змін, серед яких – перейменувати главу держави "Верховного правителя". Причому перше слово буде обов'язково з великої літери. Крім цього, депутати запропонували закріпити за країною статус "переможця у Другій світовій війні", а також зробити православ'я основною релігією.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Росії Володимир Путін у своєму нещодавньому посланні озвучив необхідність внесення змін в Конституцію РФ. Російський лідер, зокрема, запропонував перерозподілити повноваження між президентом і Державною Думою. В результаті, відбулася зміна уряду, новим прем'єр-міністром був призначений Михайло Мішустін.

Також ми писали про те, що в аеропорту Пулково, який розташований в Санкт-Петербурзі, продають ікони, на яких зображений президент Росії Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!