Головна Новини Політика рада Аваков спростував провал реформи Нацполиции
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков спростував провал реформи Нацполиции

Глава МВС у своєму звіті у Верховній Раді похвалився високою ефективністю правоохоронців

4 березня 2020, 21:27 comments2222
Поділіться публікацією:
Аваков спростував провал реформи Нацполиции

Оскільки президент Володимир Зеленський скликав позачергове засідання в парламенті не тільки з-за масштабної перезавантаження Кабміну, але і для того, щоб почути звіт про діяльність правоохоронних органів, голова Верховної Ради Дмитро Разумков запросив до слова міністра МВС Арсена Авакова.

Глава МВС, який увійшов в новий склад Кабміну під керівництвом Дениса Шмигаля, розповів про високої ефективності Національної поліції навіть в самих критичних ситуаціях.

Почав Аваков з повідомлення про коронавирусной ситуації, як найбільш актуальної теми: вже завтра, 5 березня, правоохоронці супроводять українців, які два тижні перебували в обсервації в медичному центрі в Нових Санжарах, щоб ті без інцидентів добралися додому.

"Це знакова подія для нас, для МВС і для держави в цілому", — зазначила міністр.

Аваков зазначив, що при зіткненні в Нових Санжарах 20 лютого поліція показала гідний приклад підготовки і всупереч тотальному і численному опору місцевих жителів і титушек, змогла забезпечити безпеку і надійний трасферт людей, які прибули з Уханя.

Також Аваков за допомогою слайд-трансляції продемонстрував зниження рівня вбивств по країні, автоугонів, грабежів, розбоїв та крадіжок.

Глава МВС похвалився колосальною кількістю наркотичних речовин, які Нацполиция зуміла конфіскувати у серійних банд цього забороненого бізнесу.

"Сподіваюся, ці показники позначаться і на суспільних настроях. Дадуть українцям підстави не для паніки і засмучення, а для здорового оптимізму і впевненості в майбутньому", — сказав Арсен Аваков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд України очолив новий прем'єр Денис Шмигаль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!