Головна Новини Політика Скандали.Політика Справу щодо «плівок Єрмака» злили, – Лерос
commentss НОВИНИ Всі новини

Справу щодо «плівок Єрмака» злили, – Лерос

Нардеп Гео Лерос повідомив, що справу щодо «плівок Єрмака» передали з-під контролю НАБУ до Нацполіції, а Денис Єрмак - тепер потерпілий

23 квітня 2020, 18:46 comments4015
Поділіться публікацією:
Справу щодо «плівок Єрмака» злили, – Лерос

Народний депутат Гео Лерос, який здобув широку популярність після опублікованих так званих "плівок Єрмака", заявив, що справу взяла під контроль Національна поліція України, а Денис Єрмак поміняв статус з підозрюваного на потерпілого. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я всіх нас вітаю, справу щодо плівкок Єрмака успішно злили! Тепер замість НАБУ розслідування буде проводити Національна Поліція України, а Денис Єрмак відразу опинився потерпілим, а не організатором схеми розпродажі посад", — написав Лерос.

Крім того, юридична компанія "Міллер" в Facebook також повідомила, що матеріали кримінального провадження за так званими "плівками Єрмака" передані в Нацполіцію.

"17 квітня САП прийняла рішення про передачу справи за підслідністю до ГСУ Нацполіції, після зміни кримінально-правової кваліфікації на ст. 190 КК України (шахрайство)".

Нагадаємо, народний депутат Гео Лерос розмістив відео із прихованої камери, де брат голови ОП Андрія Єрмака пропонує призначення за винагороду. Згодом він розповів, звідки у нього з'явилися компрометуючі відео з рідним братом глави Офісу президента, де він "продає" державні посади. Потім САП відкрила кримінальну справу після публікації відео, на якому нібито брат глави Офісу президента Андрія Єрмака роздає топ-посади.

Раніше "Коментарі" писали, що Лерос звинуватив главу Офісу президента у брехні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!