Головна Новини Суспільство події Затримання рибалок в Азовському морі: стала відома доля українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримання рибалок в Азовському морі: стала відома доля українців

Рибалки, затримані в Азовському морі, будуть повертатися додому на своєму судні

25 лютого 2020, 18:11 comments2178
Поділіться публікацією:
Затримання рибалок в Азовському морі: стала відома доля українців

Четверо рибалок, які раніше були затримані російськими прикордонниками в Азовському морі, вийшли на свободу. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Павло Мельник.

"Українських рибалок: Сергія Гогу, Олексія Іванова, Василя Тюркеджи та Максима Тєрєхова, яких було затримано в Азовському морі 15 лютого 2020 року, звільнено", — написав нардеп у своєму Facebook.

Мельник додав, що Максим Тєрєхов по телефону повідомив рідним, що рибалки вирушать додому на своєму судні.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 15 лютого російські прикордонники затримали в Азовському морі чотирьох українських рибалок. Пізніше вони на допиті визнали себе браконьєрами.

Рибалки заявили, що усвідомлюють тяжкість вчиненого, до співробітників прикордонної служби не мають претензій, а також запевняють, що до них не застосовувалося ні психологічного, ні тим більше фізичного насильства. За їх словами, вони знали про заборону на вилов камбали-калкан в цей період року.

Міністерство закордонних справ викликало тимчасового повіреного у справах Росії в Україні у зв'язку захопленням росіянами моряків в Азовському морі, вимагало їх звільнити, повернути судно і снасті. У представництві президента в анексованому Криму пообіцяли ретельно стежити за процесом слідства в Росії за затриманим рибалкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!