Головна Новини Суспільство події ТОП-5 подій вівторка: питання для Путіна та "вільна" для Ляшка
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 подій вівторка: питання для Путіна та "вільна" для Ляшка

Сьогодні в Україні говорили про нормандський саміт, а служителі Феміди обирали міру запобіжного заходу для колишнього нардепа

19 листопада 2019, 20:00 comments3620
Поділіться публікацією:
ТОП-5 подій вівторка: питання для Путіна та "вільна" для Ляшка

Питання для Путіна. Президент України Володимир Зеленський заявив, що його команда готується до нормандського саміту, який повинен відбудутися 9 грудня. Глава нашої держави має намір обговорити з президентом РФ Володимиром Путіним не тільки питання припинення війни, але й повернення українських територій. Також він зазначив, що рішення по Донбасу необхідно шукати тільки дипломатичним шляхом, який починається з проведення складних переговорів у "нормандському форматі". Зеленський також зазначив, що все вищесказане стосується і ув'язнених українців, які утримуються в Росії з політичних мотивів. Президент сподівається, що, у підсумку, нам вдасться зробити обмін за схемою "всіх на всіх".

Справа Ляшко. Сьогодні у Бориспільському райсуді обирали запобіжний захід для екс-нардепа Олега Ляшка, якого підозрюють у насильстві по відношенню до держдіяча. Нагадаємо, мова йде про скандал з нардепом Андрієм Герусом, в результаті якого Ляшко пустив у хід кулаки і порвав сорочку "слузі народу". Держобвинувачі вимагали заарештувати лідера "Радикальної партії", проте Ляшка взяли на поруки нардепи Вікторія Сюмар та Михайло Волинець. Якщо провину екс-депутата доведуть, йому загрожує до семи років в'язниці. Сам же Ляшко назвав цю справу "політичними репресіями".


30% прогульників. У виборчкомі рапортують: у жовтні всі пленарні засідання Верховної Ради відвідали лише 299 народних депутатів із 423-х. Найкраще відвідували засідання нардепи від фракції "Голос": в середньому, на засідання прийшли 83% парламентарів. На другому місці з дисципліни (80%) фракція "Слуга народу", на третьому (69%) — "Європейська солідарність". Показники "Опозиційної платформи — За життя" і "Батьківщини" нижчі — 61% і 57% відповідно. І лише 52% нардепів групи "За майбутнє" відвідали всі засідання парламенту.


Земля – не для РФ. Сьогодні уповноважений президента України з земельних питань Роман Лещенко роз'яснив питання про відкриття ринку землі в Україні. Нововведення не буде поширюватися на країну-агресора, а в разі, якщо російські компанії якимсь способом придбають землі в Україні, в їх відношенні введуть санкції у вигляді спецконфіскації.

Смертельна пожежа. Сьогодні близько 5:00 ранку в селищі Старичі Львівської області сталася велика пожежа у військовій частині, у результаті чого один офіцер загинув, а у другого діагностували опіки. Щоб загасити полум'я, знадобилося 12 пожежних машин, а крім рятувальників у ліквідації НС брали участь десятки і військових. У даний момент представники Військової служби правопорядку з'ясовують причини та обставини пригоди, в результаті якої корпуси військової частини вигоріли вщент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!