Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: "добро" РФ на обстріл Донбасу і привіт з Сейшел від Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: "добро" РФ на обстріл Донбасу і привіт з Сейшел від Богдана

Сьогодні в ТРЦ Харкова знайшли бомбу, а Росія дозволила своїй армії обстрілювати українські позиції на Донбасі

17 лютого 2020, 19:35 comments2559
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: "добро" РФ на обстріл Донбасу і привіт з Сейшел від Богдана

"Добро" на війну. У РФ дали команду скасувати режим припинення вогню для передових підрозділів НВФ на Донбасі, про що рапортує прес-служба Міноборони. Згідно даним українських розвідників, відтепер підрозділи 1 і 2 армійських корпусів збройних сил Росії, які зараз перебувають біля лінії зіткнення, з дозволу командування можуть обстрілювати українські позиції. У Міноборони також говорять про те, що бойовики брешуть місцевим жителям, залякуючи швидким наступом української армії в формі "бліцкригу", щоб дискредитувати ВСУ.

"Привіт" від Богдана. Справжній резонанс викликав пост у Facebook звільненого з посади голови Офісу президента Андрія Богдана, який зараз відпочиває на курорті і каже, що він "дуже сумує, не спить і не їсть". Про це він написав на своїй сторінці і опублікував фотографію з табличкою "Сейшели". "Друзі, дуже сумую за вами, не сплю, не їм", — з іронією пише Богдан. Ще він вірить в те, що скоро всі будуть займатися тими справами, які подобаються. І наприкінці Богдан процитував слова російського політика Дмитра Медведєва, що стали афористичними: "Розумію, вам нелегко, грошей немає, але ви тримайтеся!".

Теракт. Сьогодні вночі в поліцію Харківській області надійшло повідомлення про бомбу у відомому торговельному центрі "Французький бульвар" по вул. Академіка Павлова. Про це інформують правоохоронці, які кваліфікували подію як терористичний акт. Згідно інформації копів, саморобний вибуховий пристрій в урні виявили у входу в торговий центр. Знешкодили його на місці, в результаті чого ніхто не постраждав. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Теракт", санкція якої передбачає до десяти років в'язниці.

Тюрма за викрадення. Міністерство внутрішніх справ України Національна поліція ініціюють зміни до законодавства щодо посилення відповідальності за крадіжки автомобілів. Уточнюється, що покарання за застосування злочинцями електронних пристроїв, які розблокують системи електронного захисту, в законі досі не передбачено. "Ми пропонуємо карати їх на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Крім того, за саме виготовлення таких пристроїв або їх реалізацію ми пропонуємо карати позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без нього", — сказали в МВС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!