Головна Новини Суспільство події Український "уханец", ізоляція депутата ОПЗЖ, розстріл в Афганістані і масова бійка в одеській церкви: яким була ця п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Український "уханец", ізоляція депутата ОПЗЖ, розстріл в Афганістані і масова бійка в одеській церкви: яким була ця п'ятниця

У п'ятницю, 6 березня, українців все ще не повернули з Уханя, у нардепа підозрюють коронавірус, в центрі Одеси сталася масова бійка в церкві, а в Афганістані терористи розстріляли десятки людей.

6 березня 2020, 19:30 comments6145
Поділіться публікацією:
Український "уханец", ізоляція депутата ОПЗЖ, розстріл в Афганістані і масова бійка в одеській церкви: яким була ця п'ятниця

Одесит "застряг" у китайському Ухані. Українець В'ячеслав Усов родом з Одеси залишився в китайському місті Ухані, який став джерелом китайського коронавіруса Covid-19. Він записав ексклюзивне відео-звернення і через портал "Коментарі" звернувся до нового глави міністерства закордонних справ України Дмитра Кулеби. За його словами, в Ухані досі залишилися 67 українців, з яких 11 хочуть повернутися додому, в Україну.

Депутата від ОПЗЖ Волошина ізолювали з підозрою на коронавірус. Народному депутату України від партії "Опозиційна платформа — За життя" Олегу Волошину довелося погодитися на карантин після контакту з французьким політиком Жаном-Люком Райцером, у якого виявили коронавірус.

В Афганістані радикали розстріляли майже сотню учасників акції, серед яких був і прем'єр-міністр. У столиці Афганістану Кабулі терористи організували теракт, в результаті якого загинули щонайменше 30 осіб і постраждали ще як мінімум 60. Акція була присвячена пам'яті лідера партії Хебз і-Вахдат, а Талібан заявив, що не має відношення до теракту.

У центрі Одеси сталася масова бійка між священиками і парафіянами. В соборі Різдва Христового в центрі Одеси колишній священик почав конфлікт з чинним священиком. Конфлікт поступово перетворився на бійку, в якій брали участь й інші парафіяни, у тому числі жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!