Головна Новини Суспільство події Нові строки карантину і затримання екс-міністра за підозрою у вбивстві: якою була середа
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові строки карантину і затримання екс-міністра за підозрою у вбивстві: якою була середа

Кабмін прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації по всій Україні і збільшив субсидії, а поліцейські затримали колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару за підозрою у вбивстві екс-директора телеканалу "Інтер"

25 березня 2020, 19:00 comments3890
Поділіться публікацією:
Нові строки карантину і затримання екс-міністра за підозрою у вбивстві: якою була середа

Карантин. Кабінет міністрів України під час позачергового засідання одноголосно прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації по всій території країни. Також вирішили продовжити карантин, введений у зв'язку з поширенням коронавірусу, на 30 днів – до 24 квітня. Зазначається, що рішення уряду зумовлене стрімким поширенням COVID-19 на території нашої країни – випадки захворювання виявлені у 13 областях, а також у місті Київ. Експерти оцінили для видання "Коментарі" рішення Кабміну і розповіли, як карантин позначиться на нашій країні.

Нові субсидії. Сьогодні міністри призначили субсидії на оплату комунальних послуг українцям, які втратили роботу через карантин у нашій країні. Також уряд на період карантину збільшить розмір субсидій. Надбавка в середньому складе 300 грн, що еквівалентно 10-ти упаковкам гречки.

Затримання Кожари.
Співробітники Національної поліції затримали колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару за підозрою у вбивстві. Екс-чиновника доставлять до суду для обрання запобіжного заходу. Затримання пов'язане з тим, що в будинку екс-дипломата в ніч на 22 лютого був знайдений труп бізнесмена Старицького з вогнепальним пораненням. Тоді Леонід Кожара і його дружина стверджували, що колишній директор телеканалу "Інтер" покінчив життя самогубством.

Порошенко в "розшуку". У самопроголошеній ДНР оголосили в розшук п'ятого президента України Петра Порошенка. "Кримінальну справу" на нього завели за те, що він нібито організував вбивство бойовика "Мотороли". Про це пишуть ЗМІ окупантів.
Як відомо, терорист — росіянин Арсен Павлов, якого знають за позивним"Моторола", вибухнув у ліфті свого будинку в центрі Донецька в 2016-м. Через роки розслідування "слідчі генпрокуратури" так званої ДНР порушили "справу" по статті "Організація терористичної діяльності". Окупанти вважають, що п'ятий президент затвердив ліквідацію "Мотороли", яку виконала СБУ. "Генпрокуратура ДНР" оголосила Петра Порошенка в розшук: санкція статті передбачає від 15 років в'язниці до довічного ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!