Головна Новини Суспільство права людини "Як змінити національність?": евакуйовані українці поділися враженнями від "теплого прийому"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Як змінити національність?": евакуйовані українці поділися враженнями від "теплого прийому"

Українці були шоковані тим, як їх зустріли на батьківщині і починають думати про те, як поміняти національність

21 лютого 2020, 08:59 comments15460
Поділіться публікацією:
"Як змінити національність?": евакуйовані українці поділися враженнями від "теплого прийому"

Евакуйовані з Уханя українці почали ділитися враженнями в соціальних мережах про "теплий прийомі" своєї країни

Одна з громадянок України після того, що сталося в Полтавської області задалася питанням: “А чи можна поміняти национальність?". Крім того, евакуйовані українці опублікували фото з розбитими склом автобуса, який їх перевозив в медцентр у Нових Санжарах.


 На таку реакцію щодо прийому українців їз Уханя ніхто не розраховував і поведінка громадян стала черговим маркером на людяність і "патріотизм" за відношенню до своїх співвітчизників, після цього дану ситуацію користувачі соціальних мереж висміяли в фотожабах.


Нагадаємо, 20 лютого по прильоту з Уханя евакуйованих співгромадян вирішили помістити на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області, де протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого санітарного режиму епідеміологічного контролю і безпеки. Однак ця новина обернулася справжнім бунтом. Не встиг літак з "уханьцами" приземлитися Харкові, в Полтавській області вже почався протест проти евакуації людей у Нові Санжари.


Так, поліція спільно з Нацгвардією за допомогою важкої військової техніки під крики протестуючої натовпу намагалася прибрати автомобілі мешканців з проїжджай частини. "Що ви робите? Чому ви їх до себе додому не везете?! У нас табору, діти на літо приїжджають, куди везете?", — мітингувальники кричали, які не збиралися відступати.

Через кілька годин бійок акція протесту все ще була в розпалі. У Мережі з'явилося відео протистояння військових і жителів Нових Санжар, які вимагають нацгвардейцев не виконувати наказ і піти з селища.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що евакуація цілком здорових громадян України з провінції Китаю, де зафіксована епідемія короновируса, стала безпрецедентною подією за рівнем забезпечення заходів безпеки та протистояння місцевих жителів щодо власних співгромадян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!