Головна Новини Світ Африка Канада закликає Іран швидше розшифрувати "чорні ящики" збитого літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада закликає Іран швидше розшифрувати "чорні ящики" збитого літака

Канада хотіла б приєднатися до процесу розшифровки

6 лютого 2020, 04:41 comments1295
Поділіться публікацією:
Канада закликає Іран швидше розшифрувати "чорні ящики" збитого літака

Канадська сторона наполягає на більш швидкої розшифровці "чорних ящиків" збитого в Ірані літака компанії МАУ. Про це повідомляє "Укрінформ"

"Ми б хотіли, щоб "чорні ящики" проаналізували як можна швидше. Вже минуло майже чотири тижні. Коли я говорив зі своїм іранським колегою в понеділок, то закликав його просуватися прискорено ", – заявив міністр транспорту Канади Марк Гарно

Він додав, що пропонував іранській стороні переговори з представниками Франції про можливості відправити "ящики" до французів.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", президент Володимир Зеленський зустрівся зі спеціальним представником президента Ірану Мохаммадом Эслами, який прилетів до Києва для обговорення деталей розслідування авіакатастрофи літака "Міжнародних авіаліній України".

Нагадаємо, 8 січня український літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав аварії недалеко від міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні в Тегерані. У той момент на борту авіалайнера знаходилися громадяни 7 країн — 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них — 11 громадян України. На жаль, всі пасажири і члени екіпажу загинули.

Влада Ірану спочатку спростовували причетність до краху українського лайнера, проте 11 січня іранські військові офіційно визнали, що збили літак компанії "МАУ", однак це було "ненавмисно".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!