Головна Новини Світ Азія У Китаї побудували другу лікарню для хворих на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї побудували другу лікарню для хворих на коронавірус

Китаї за 10 днів побудували лікарню для хворих коронавірус

7 лютого 2020, 01:15 comments2955
Поділіться публікацією:
У Китаї побудували другу лікарню для хворих на коронавірус

Сьогодні в Китаї побудували другу лікарню для пацієнтів, які заражені коронавірусом. Про це повідомляє AP.

"Завершили будівництво другої спеціальної лікарні, щоб ізолювати і лікувати пацієнтів, заражених новим коронавіруса", — йдеться в повідомленні.

Друга лікарня розташована на 1500 місць, її будівництво завершили буквально через кілька днів після того як запустили першу лікарню на 1000 місць.

 Як повідомляв портал "Коментарі", істочником нового коронавіруса, який поширився з Китаю стало м'ясо диких тварин. Таку думку висловили китайські вчені. Уточнюється, що вірус передається людині при вживанні м'яса в їжу. На думку експертів, джерело вірусу безпосередньо пов'язаний з торгівлею дикими тваринами, яка здійснюється незаконно. Боротьба з подібним порушенням закону є не тільки важливою з позиції охорони природи, але ще й забезпечить здоров'я громадян, вважають у Китаї. Раніше Всесвітня організація охорони здоров'я назвала суму, необхідну для боротьби з коронавірусом. А в Кремлі посилили контроль гостей заходів за участю президента РФ Володимира Путіна. Відтепер тим, хто хоче увійти в офіційну резиденцію лідера Росії, потрібно пройти металошукач і тепловізор. Остання міра пов'язана з епідемією коронавіруса.

У теж час інформационная війна між Росією і Америкою триває, і на цей раз "Перший канал" представив глядачам резонансне "викриття". За версією журналістів російського каналу, у спалаху коронавіруса в Китаї винен президент США Дональд Трамп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!