Блог

Бала Віталій: Про адекватну відповідь рашистам

Необхідно виробляти вітчизняні балістичні ракети

0

comments7917

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




США все-таки нададуть Україні високоточні ракети MLRS.
Але їхня дальнисть не перевищуватиме 70 км, а не 300 км, бо на думку американської сторони ракети з дальністю 300 км могли б бути використані для нанесення ракетних ударів у глибину території росії.
Звичайно добре, що таки надають високоточні ракетні системи, але нам потрібно вже зараз розробляти вітчизняні ракети з дальністю не тільки 300 км, але й хоча б балістичні ракети середньої дальності 1000 - 5500 км.
росія завжди буде загрозую для існування держави Україна і ми повинні бути готовими для адекватної відповіді можливої агресії у майбутньому з боку росії.
Сьогодні рашисти обстрілюють українські міста, села, інфраструктуру зі своєї території і ми не маємо можливості їм відповісти.
Шкода втраченого часу, маючи всі можливості для розробки і виробництва таких ракет, але тепер, сподіваюсь, для чинної влади і наступних, розбудова рекетно-космічних військ буде одним з головних пріоритетів їхньої оборонної політики.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!