Блог

Бала Віталій: Про братні народи і хресну ходу у Римі

Росіяни для українців тепер вороги назавжди

0

comments11310

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Зараз багато пишуть і обговорюють, що росіянка і українка спільно пронесли 15 квітня хрест у Римі під час хресної ходи напередодні Великодня, що на думку Ватикану мало б символізувати примирення народів. Більш того, напередодні ці дві учасниці говорили про братські народи. Пишуть, що вони обидві вже живуть в Італіїї не менше 20 років, ще й разом працюють у госпісі. Можливо тому і говорять те саме, що говорили двадцять років тому в Україні і на росії.

Але навіть цей факт, на мою думку, не може виправдати слова ніби українки Ірини про два близькі народи, бо вона скоріш за все вже не розуміє, що таке бути українкою, українцем, бо це не просто мати український паспорт, особливо сьогодні під час війни з рашистьским агресором.

Дуже неприємно здивувала позиція Ватикану і особисто Папи Римського. Таке враження, що Папа Римський живе у світі рашистьскої пропаганди про братські народи. І це сьогодні, коли вже всім очевидно і зрозуміло, що собою уявляє російський народ.

Вбивати людей похилого віку і дітей, гвалтувати жінок і дівчат неповнолітніх, то це є ознакою братнього народу для Папи Римського?

Росіяни вже для українців навіть не єбанутий сусід, вони вже наші вороги назавжди.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!