Блог

Бала Віталій: Про єднання та "боневтік"

Ще рано думати про вибори, ще треба здобути Перемогу

8

comments17977

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Війна об'днала всіх, ну майже всіх, українців. 
Ті, хто був агентами кремля, хто працював на "рашистський мір" не могли з нами об'єднатись, хоча частини з них ліпить зараз з себе тіпа патріотів, бо не хочуть нести відповідальність за свою брудну роботу у ЗМІ на агресора. На жаль, ще навіть зараз є громадяни країни, для яких росія ближче, добре, що їх вже зовсім небагато.
Але, сьогодні знову почалася стара довоєннна історія в інформаційному просторі у вигляді "цензури доцільності". Тобто, хто може виступати на телебаченні, а кому заборонено, З цієй ж історії і проблеми у деяких телеканалів, бо їх порв'язують з політичним опонентом президента. Це хибний шлях.
Просто деякі представники влади, яких не було ні видно, ні чутно на початку війни, тепер розгорнули "бурну" інформаційну дільність, як вони це робили до війни зі всіма негативними наслідками.
На мою думку, президент Зеленський мав б їм всім заборонити займатись піаром і з'являтись в інформаційному просторі, бо їх поява, а тим більше регулярна, на телебаченні точно не сприяє об'єднанню.
Ще рано боротись з політичними опонентами і думати про вибори. Нас чекають важкі воєнні дні, всі спільно мають робити все для Перемоги. А ідея, яку зараз намагаються нав'язати у ЗМІ, про месію, героя, який спас Україну є хибною за змістом і шкідливою. Перестаньте писати і говорити, що Зеленській крутий, бо він не втік. А хіба президент мав тікати чи ви щось знаєте і він збирався втекти? Заяви про не втік виглядають, як виправдальні і точно мають зворотній ефект зараз, а тим більше у майбутньому, якщо і далі будете продовжувати розпосюджувати тезу про "боневтік".
Як на мене, президент Зеленський мав би на початку війни зібрати лідерів всіх відомих політичних сил, за виключенням ОПЗЖ та інших антиукраїнських партій, щоб публічно, візуально продемонструвати українському народу єднання проти ворога України всіх політиків. 
Чому це не зроблено і не робиться, також дає відповідь про реальність об'єднання, а не просто на словах.
Ще не пізно це зробити зараз, на мою думку, це потрібно зробити об'язково, забувши всі протиріччя і образи.
 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!