Блог

Бала Віталій: Про нагородження під час війни

Не варто нагороджувати друзів

0

comments5263

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Президент Володимир Зеленський до Дня Незалежності присвоїв державні нагороди.
Формулювання за що нагородили:
За значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку
Серед нагороджених, віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук, віце-прем'єр-міністр Михайло Федоров, міністр внутрішніїх справ Денис Монастирський, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, волонтери Сергій Притула, Віталій Дейнега, Тарас Чмут, журналісти , співаки та двоє кварталівців Євген Кошовий та Олександр Пікалов. Серед нагороджених і боксер Олександр Усик.
Ніби так було завжди, коли до дня Незалежості нагороджували, присвоювали звання і т.д.
Але зараз Україна відзначала свій День Незалежності під час війни. І, на мою думку, нагороджувати впершу чергу, потрібно тих, хто захищає Незалежність України на фронті.
Так, серед 300 цивільних, які отримали нагороди, почесні звання, безумовно, є гідні люди, але напевно не зовсім доречно було нагороджувати міністрів, до речі, не побачив прізвище міністра оборони, він також цивільний і вже зовсім недоречно, що серед них нагороджених є друзі президента.
Дуже цікаво було б знати, хто був відповідальним за список прізвищ, яких нагородили, бо складається враження, що навіть війна нічого не змінила і нагороджують тих, хто служить владі, а не країні.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!