Блог

Бала Віталій: Про нелюбов

Всі мають відповісти за свої дії

0

comments10696

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Вчора було велике свято, тому нічого і не писав.

Але, ми тепер, наші діти, їхні діти, діти, їхніх дітей мають знати хто є ворогом України.

росіяни для на українців тепер вороги назавжди і я не розумію і не сприймаю заяви про "хороших" росіян. Тому, для мене дивно, коли на українському телебаченні дають можливість говорити, так званим "хорошим" росіяенам, а українським волонтерам не надають такої можливості, для прикладу.

Я зустрічався з хлопцями з Грузинського легіону і серед них був голова федерації карате Грузіїї, 8 дан, всі, хто у курсі розуміє про що я.

Ми з ним домовились, що він адаптує ізраїльській варіант рукопашного бою для "чайників" і потрібно, щоб цю дисципліну викладали в українських школах на фізкультурі.

Ми повинні бути готовими до відсічі агресору завжди, поки існує рашистська країна7

Хочу також згадаті так званих політологів, які свого часу з натхненням рпопагували "російський мір", деякі зних зара "працюють" на владу і роблять вигляд, що вони ні до чого.

Про телеканал Інтер і телеведучих, які св'яткуали 9 травня і були ведучими на концентрах, а зараз такі тіпа патріоти, також треба не забувати.

Дійсно деякі проросійські політики кардинально змінилися і ведуть себе неадекватно, як говорять їхні знайомі. Так, Михайло Добкін, не тільки перейшов у спілкуванні на українську мову, а вступив у тероборону Харкова, за моїми даними, та захищає Харків. Але, є інші члени і членкині ОПЗЖ у ВР, які виїхали з України, а їхні представники на місцях типові зрадники. На мою думку, всі народні депутати, хто виїхав з Україні і не повернувся під час війни, мають не тільки бути позбавленні мандату народного депутата, а і українського громадянства.

Ну і тепер трохи про владу. Президента, прем'єр-міністра і голову ВР не критикую, але всі інші, просто гівнюки, це щоб не матюкатись, вони всі нам говорили, що війни не буде, вчора почув одного з гівнюків, що тіпа ми знали, але не говорили, щоб не було паніки, як так розумію, що готують суспільство для виправдання своєї некомпетентності, а можливо і непросто некомпетентності.

Незважаючи на всіх цих гівнюків в офісі президента, все буде Україна!

Слава Україні!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!